Inschrijving

Bij de eerste les van een leerling onder de 18 jaar dient een ouder/verzorger met de leerling mee te komen. De leerling ontvangt een formulier dat volledig ingevuld en ondertekend dient te worden. Leerlingen onder de 18 jaar laten het formulier door één van hun ouders/verzorgers ondertekenen. Door ondertekening van het inschrijfformulier verklaart men zich akkoord met de Algemene Voorwaarden. De inschrijving duurt tot het einde van de cursus.

 

Betaling

De betaling dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan. Betaling geschiedt door het bedrag voor aanvang van de eerste les over te maken, of contant te voldoen bij aanvang van de eerste les.

 

Verhindering van de leerling

Bij verhindering dient de leerling of de ouder/verzorger dit zo snel mogelijk te melden via de mail of telefonisch (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-24206371). Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald of gerestitueerd.

 

Verhindering van de docent

Bij verhindering van de docent wordt er gestreefd naar geschikte vervanging. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan worden de lessen ingehaald.

 

Wijziging van gegevens

Wijzigingen in de contactgegevens van de leerling dienen doorgegeven te worden via de mail.

 

Vakanties en vrije dagen

Werkplaats Muziek verzorgt geen lessen in de schoolvakanties en op nationale vrije dagen. Lessen die door vakanties of vrije dagen van leerlingen worden gemist kunnen niet worden ingehaald of gerestitueerd. In overleg kunnen lessen worden verzorgd in de vakanties, tegen extra betaling. Zie onderaan deze pagina voor het actuele vakantie- en vrije dagen rooster.

 

Tussentijdse uitschrijving

Indien de leerling de cursus voortijdig wil beëindigen blijft de leerling het gehele cursusgeld verschuldigd. Restitutie is enkel mogelijk bij verhuizing naar een andere gemeente, waarbij een recent uittreksel van het bevolkingsregister overhandigd dient te worden. Bij ernstige ziekte van een leerling is, met een verklaring van arts, restitutie eveneens mogelijk.

 

Promotiemateriaal

Beeld- en audiomateriaal dat is gemaakt tijdens (open) lessen of voorstellingen kan gebruikt worden als promotiemateriaal. Als u hier bezwaar tegen heeft dient u dit op het inschrijfformulier aan te geven. 

 

Aansprakelijkheid

Werkplaats Muziek is niet aansprakelijk voor letsel of vermissing of beschadiging van eigendommen van leerlingen. Bijzondere omstandigheden kunnen leiden tot wijzigingen in informatie van Werkplaats Muziek.

 

Overig

In zaken waarin de Algemene Voorwaarden niet voorzien beslist Werkplaats Muziek. De algemene voorwaarden gelden met ingang van 2015.

 

Vakanties 2017

Voorjaarsvakantie: 24 feb. t/m 4 mrt. 2018

Meivakantie: 28 apr. t/m 6 mei 2018

Zomervakantie: 21 jul. t/m 2 sept. 2018

Herfstvakantie: 20 okt. t/m 28 okt. 2018

Kerstvakantie: 22 dec. 2018 t/m 6 jan. 2019

 

Vrije dagen

Goede Vrijdag: 30 mrt. 2018

Pasen: 1 en 2 apr. 2018

Koningsdag: 27 apr. 2018

Bevrijdingsdag: 5 mei 2018

Hemelvaartsdag: 10 mei 2018

Pinksteren: 20 en 21 mei 2018

Kerstmis: 25 en 26 dec. 2018