Zangles

Bij Werkplaats Muziek kun je individuele zanglessen volgen. Uitgangspunt bij de lessen zijn de wensen en de smaak van de leerling. Op basis daarvan werken we aan stemgeluid, techniek, vaardigheden en theorie. Wil je komen zingen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vocaal Werk

Dit is een zanggroep voor kinderen tussen de 9 en 13 jaar die graag samen zingen. Waarom samen zingen? Omdat je hele vette klanken kan maken met meerdere stemmen! We zingen tijdens de lessen licht (pop) repertoire dat deelnemers zelf inbrengen, zoals "Chained to the rhythm" van Katy Perry en "Zeg dat niet" van Ronnie Flex en Lil' Kleine. Daarbij werken we aan techniek, presentatie en aan zingen met een microfoon. Een aantal stukken leert de groep uit het hoofd, daarmee geven we een spetterend optreden!

Locatie: Werkplaats Muziek in Norg

Tijd: maandag 16:45-17:45

Kosten: €70 voor de gehele cursus

Wil je meedoen of heb je interesse? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Vocaal Werk treedt op bij Muziekcafé #3 in de Brinkhof in Norg